Företagscupen 2017

ForetagscupenGruppspel_110.JPG

Lördag den 6 maj är det dags för en dag fylld av innebandy och fest! Vilka tar chansen att ställa upp i kampen om mästartiteln i Storvreta IBK företagscup? Efter avslutad turnering sker sedvanlig prisutdelning samt bankett.

DATUM: LÖRDAG 6 MAJ
PLATS: IFU ARENA
TID: 09.00–17.00
LAGAVGIFT: 4 900 KR PER LAG
ANMÄLAN SENAST 28 APRIL TILL: henrik@storvretaibk.se

Nytt för i år är att vi kommer spela turneringen i vår nya hemmaborg, IFU arena och spela turneringen i SIL-format,  3 mot 3 och målvakt. Allt för att det ska bli en mer fartfylld och roligare form av turnering som är lite skonsammare för kroppen. Så ta möjligheten att ha en heldag av teambuilding och fest!

Vid anmälan skall lag och spelarförteckning samt antal middagsplatser lämnas!  Obs: anmälan är bindande, max 24 lag. För bankettmiddagen tillkommer en kostnad på 350 kr/ person. (Grillbuffé och 2 öl/vin)  Anmäl till: henrik@storvretaibk.se
BETALNING: betalning sker i samband med anmälan till plusgiro-nr 8365549-8, märk med företagscupen samt företagsnamn.

MAX ANTAL LAG: 24 st (först till kvarn gäller). Matcherna spelas 2x10 min efter SIL-modellens regler. Planen är ca 20*8 meter och spelas 3 mot 3 med målvakt. Ert lag kommer kryddas med minst en spelare från Storvreta IBKs herr-/ damlag. Ert lag måste bestå av minst en målvakt och 4 disponibla utespelare till varje match. För bästa resultat rekommenderar vi att laget består av minst 6 st utespelare + målvakt.

SPELSCHEMA: spelschema skickas ut veckan innan tuneringen. INCHECKNING: incheckning sker senast 30 min innan första matchen.
FRUKOST: ingår i anmälningsavgiften.
LUNCH: mat och dryck ingår i anmälningsavgiften.
BANKETT: efter avslutad turnering fortsätter vi med en trevlig fest och prisutdelning i IFU arena tillsammans med Storvreta IBKs spelare och ledare. Mer info kommer efter avslutad anmälan.

HUVUDPARTNERS
returpappercentralenbanner.jpg

SAMARBETSPARTNERS
Heatbanner.jpgKomedia200x80.jpgLatitude59200x80.jpgUltimatePerformance.jpgMarkona200x80.jpgElljussmall.jpgFerrotagetpartner.jpgGimobuss.jpgVisibia200x80.jpgLudqvistel.jpg