Nike ny huvudpartner!

Nikerelease.jpg

Nu är det officiellt! Storvreta IBK har tecknat ett avtal på fyra år med Nike och kommer till nästa säsong med nytt matchställ och hela föreningen kommer klä sig i Nike.

– Vi ser det här som en omstart. Det ligger mycket identitet i hur man ser ut. Vi ska ha en föreningsprofil som genomsyrar hela föreningen, säger marknadschef Robert Andersson till UNT och fortsätter sen.

– Nike vill från och med nu slå sig in på innebandymarknaden. Vi var lite öppna och hade ett utgående avtal. Förhandlingar inleddes och det här passar oss bra nu.

Läs hela artikeln på UNT här.

Sida 1/4

HUVUDPARTNERS
returpappercentralenbanner.jpg

SAMARBETSPARTNERS