Info om medlemsavgifter 16/17

Storvreta 13 augusti 2016

Till ungdoms- och seniormedlemmar samt föräldrar!

Dags för medlemsavgifter!

Efter en förhoppningsvis skön sommar hälsar vi alla välkomna till den nya innebandysäsongen 2016-2017. Vi är glada över att så många vill vara med i vår innebandyförening. Det här är säsongen då vi ska ta steget in i nya IFU arena som invigs nästa helg. Vi ser också fram emot att bygget av den nya idrottshallen i Storvreta ska komma igång.

Det är redan augusti månad och som vanligt dags att betala in medlemsavgiften till Storvreta IBK och vi har valt att under ännu ett år ligga kvar på samma avgiftsnivå som tidigare. Se avgifter nedan!

Men efter beslut på det extra årsmötet före sommaren finns några nyheter:
Föräldrar till barn som är medlemmar i SIBK blir inte automatiskt medlemmar. Den förälder som vill bli medlem (naturligtvis frivilligt) och ha rösträtt på årsmötet kan lösa medlemsavgift till halva priset, d.v.s. 150 kronor. Det gäller också lagens ledare som inte är föräldrar.
Alla medlemmar har rätt att delta i årsmötet, men för att ha rösträtt ska man ha fyllt 18 år under mötesåret.
Båda dessa beslut fattades för att tydliggöra det demokratiska regelverket.
Istället för en fastlagd familjeavgift, får nu alla familjer 200 kronors rabatt per barn från det andra barnet i familjen.
Avgifterna är också uppdelade i dels tävlings/träningsavgift och dels medlemsavgift, men det påverkar inte totalbeloppet som alltså är detsamma som tidigare.

Vi behåller också förra årets nyhet som innebär att alla ungdoms- och juniormedlemmar får 2 st. fribiljetter till SSL på sin medlemsavgift. Fribiljetterna kan man till exempel ge till sina föräldrar och de gäller till alla grundseriematcher utom matcherna mot Sirius, Falun, AIK och Linköping. Fribiljetterna får man tillsammans med sitt medlemsbevis.

Som vanligt gäller ungdoms- och juniormedlemmars medlemsbevis också som gratis inträde till samtliga SSL-hemmamatcher, så de 2 st. extra fribiljetterna kan användas av familjen helt enligt eget önskemål. I år är serien utökad till 16 matcher i grundserien och ungdomars- och juniormedlemmars medlemsbevis gäller också slutspelet. För den som vill köpa säsongskort med fasta sittplatser finns nu familjepris till IFU Arena. Se hemsidan om biljettköp!

Vi är tacksamma, om ni kan betala in avgiften senast den 31 augusti 2016, vilket är samma förfallodatum som tidigare säsonger.

Följande avgifter gäller:

Senior:                               1750;- (tävlings/träningsavgift 1450 + 300, A-licens 320:- ingår)

Junior, 96-99:                   1530;- (tävlings/träningsavgift 1350 +200, A-licens 320:- ingår)

Ungdom 00:                      1530;- (tävlings/träningsavgift 1350 +200, A-licens 320:- ingår)

Ungdom 01-03:                 1300;- (tävlings/träningsavgift 1100 +200), licens ca 95:- ingår)

Ungdom 04-06:                 1180;- (tävlings/träningsavgift 980 + 200, licens ca 95:- ingår)

Ungdom 07-08:                  850;- (tävlings/träningsavgift 650 + 200, licens ca 95:- ingår)

Ungdom 09 och yngre:     400;- (tävlings/träningsavgift 200 +200, licens ca 95:- ingår)

Örnarna:                               675;- (tävlings/träningsavgift 475 + 200)

Årsmedlem:                        300;- (ej aktiv spelare, förälder till barn som är medlemmar betalar halva priset som medlem, det vill säga 150 kr)

Familjerabatt:                       200 kronor i rabatt per barn från andra barnet i familjen

Vid inbetalning uppge fullständigt namn och personnummer för alla som inbetalningen gäller.

Medlemsavgiften skall vara inbetald senast 31 augusti på pg 8365549-8

(Licensen gäller även som försäkring och betalas av föreningen till Folksam)

I medlemsavgiften för aktiva medlemmar i lag (ej vanlig föreningsmedlem) ingår

o              Spelarlicens (skall vara betald innan säsongens första matcher, serie- och cupspel)