Frågor och svar om säsongskort 2016-2017

SIBKvsFalun_244.JPG

Onsdagen den 22 juni börjar försäljningen av säsongskort till Storvretas första SSL-säsong i nya IFU Arena. Från klockan 18.00 kan man börja köpa på nätet. Ett vanligt säsongskort kostar 2.500 kronor, men det finns också ett premiumkort för 3.500 kronor. Liksom i Fyrishov finns också ett reducerat pris på säsongskort för pensionärer på särskilda platser. Här hittar du frågor och svar om priser, platser m.m.

Hur köper man säsongskort?
-På Transticket via storvretaibk.ebiljett.nu

Varför är priset höjt?
-Fler matcher ingår jämfört med förra året. Grundserien innehåller ytterligare tre matcher, varav en är en tredje derbymatch mot Sirius. Som vanligt ingår också alla slutspelsmatcher. Totalt kan det som mest bli 24 matcher (16 i grundserien och 4+4 i slutspelet).

Varför också premiumkort som är dyrare?
-Med ett premiumkort har man möjlighet att välja bland de allra bästa sittplatserna, till exempel i förhållande till den planhalva där hemmalaget kommer att anfalla under två av tre perioder.

Så det skiljer alltså mycket mellan premiumkort och vanliga säsongskort?
-Med ett premiumkort kan man, som sagt, få sitta på de allra bästa platserna, men det finns också många bra platser om man köper ett vanligt säsongsplats. Det finns inga ”dåliga” platser i den nya arenan.

Kommer det att finnas pensionärspris på säsongskort?
-Ja, personer över 65 år kan köpa säsongskort till denna säsong för 1500 kronor. Det är en höjning jämfört med i Fyrishov som motiveras på samma sätt som ovan med att det blivit fler platser. Men det är fortfarande betydligt billigare än ordinarie pris. Dessa platser erbjuds på en särskild sektion.

Hur är det för familjer som vill köpa säsongskort?
-Det kommer att finnas en viss rabatt för barn när säsongskort köps tillsammans med en förälder. Mer om det finns på storvretaibk.ebiljett.nu efter 18.00 den 22/6.

Hur ser man vilka platser som kostar vad?
-Det framgår av arenakartan på Transtickets sida.

Vad gäller för ungdomslag och ledare i Storvreta?
-Särskild information har skickats ut via laget.se

När börjar försäljningen av vanliga matchbiljetter?
-Det blir i augusti. Beslut om exakt datum tas om några veckor. Håll utkik på hemsidan.

Vart vänder jag mig om jag har fler frågor?
-Kansliet har telefonnummer 018-366900. Du kan också använda e-post: kansli@storvretaibk.se för frågor. Robert Andersson, Hannes Öhman eller Henrik Stenberg på Storvreta IBK:s marknads- och försäljningsavdelning kan också svara på frågor.

Välkommen till IFU Arena och en ny SSL-säsong.

Trevlig sommar!
Storvreta IBKs styrelse

HUVUDPARTNERS
returpappercentralenbanner.jpg