<atom:link rel="self" type="application/rss+xml" href="http://storvretaibk.se/Templates/Startpage.aspx?rss=1/?rss=1" /> <link>http://storvretaibk.se/Templates/Startpage.aspx?rss=1</link> <description /> <generator>Cavagent CMS</generator> <item> <title>Dags för All-Star Games! http://www.storvretaibk.se/nyheter/dags-for-all-star-games__4522 Alexander Rudd, Viktor Klintsten, Albin Sjögren, Mattias Samuelsson och Tobias Gustafsson kommer allihopa vara på plats i Stockholm när All-Star Games drar igång med skills competition 16:00 idag.

Ett stort antal biljetter har sålts till eventet och frågan är om det till och med kan bli fullsatt i Eriksdalshallen. Har man inte möjlighet att ta sig till hallen så kan man se eventet online via webbsändning.

Läs mer på den officiella hemsidan här.

Adam Troy 27/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/dags-for-all-star-games__4522 Sat, 27 May 2017 10:11:22 GMT Albin Sjögren: Jag vill utmana Alexander Rudd http://www.storvretaibk.se/nyheter/albin-sjogren-jag-vill-utmana-alexander-__4520 Läs mer om eventet och boka biljett här.

– Jag har inte så stora förväntningar. Det är första någonsin så man vet inte hur det kommer bli. Men jag tycker att det är ett riktigt bra initiativ så det ska bli kul.

Varför tror du att du kom med?
– För att jag färgade håret. Det var ett lyckat drag från min sida. Skills vettefan om jag har men nånting i verktygslådan kan jag nog ta fram, fortsätter Albin Sjögren.

Vilka skills-tävlingar skulle du vilja se?
– Speedshooting och strafftävling hade varit roligt. Springtävling är en bra grej, inget för mig dock men för de som kan springa.SF4SIBKvsFalun_358.jpgVem skulle du vilja utmana och i vad?
– Jag vill utmana Alexander Rudd i backhandskott, jag tror jag kan skrälla där.

Varför ska man komma till Eriksdalshallen på lördag?
– Det kommer bli en rolig dag. Vi spelare kommer bjuda på oss själva och man får se oss spelare visa upp jävligt sköna moves.

Läs mer om eventet och boka biljett här.

Adam Troy 26/5-2017


Albin Sjögren: Jag vill utmana Alexander Rudd

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/albin-sjogren-jag-vill-utmana-alexander-__4520 Fri, 26 May 2017 12:33:15 GMT
Fyra från Storvreta IBK till World Games! http://www.storvretaibk.se/nyheter/fyra-fran-storvreta-ibk-till-world-games__4521 Viktor Klintsten, Tobias Gustafsson, Mattias Samuelsson och Robin Nilsberth är uttagna från Storvreta IBK.

- Redan när jag tog ut bruttotruppen hade jag i åtanke att det kommer att handla om rutin från stora matcher och VM-turneringar när jag tar ut den slutgiltiga truppen. När vi ska spela så många matcher på få dagar kommer det krävas mycket av spelarna, säger Mikael Hill i en pressrelease.WFC2016FinalSWEvsFIN_337.jpgThe World Games är ett steg mot att innebandyn ska kunna bli en OS-gren i framtiden och Sverige vill visa att innebandyn från dess bästa sida.

- TWG är jättestort. Det är ett fantastiskt evenemang med flera tusen aktiva som delar. Att få vara en del av det kommer sannolikt bli ett minne för livet, och att uppleva de här matcherna kommer att bli otroligt häftigt. Men också att vistas i en miljö med elitidrottare från hela världen blir mäktigt. Det är något jag ser fram emot, fortsätter Mikael Hill.

Noterbart är att matchtiden kommer vara 3x15 minuter och att varje nation får ta ut tolv utespelare och två målvakter.WFC2016SemiSWEvsSWI_196.jpgSå här har Mikael Hill kommenterat Storvreta IBK:s uttagna spelare:

Viktor Klintsten, Storvreta IBK
- Det är en spelare som har visat på klubblagsnivå att han tar klivet upp i de stora matcherna. Han hade ett fantastiskt 2016 med SM- och Champions Cup-guld. Viktor gjorde bra ifrån sig i Euro Floorball Tour i Växjö i höstas. Det ska bli spännande att se honom i internationell miljö igen.

Tobias Gustafsson, Storvreta IBK
- Han har vuxit ut till en världsback. En av VM-finalens allra bästa spelare och gjorde en enormt bra insats i Euro Floorball Tour i april.

Robin Nilsberth, Storvreta IBK
- Det är en av de stora ledarna i landslaget. Han kan landslaget perfekt. Spelet, gruppen, allt. Han är jätteviktig för oss.

Mattias Samuelsson, Storvreta IBK
- Han är truppens äldsta spelare, som personifierar ett modernt backspel främst av alla. Han är en väldigt bra ledartyp.WFC2016SWEvsGER_131.jpg

Läs mer på innebandy.se här.

Hela truppen och spelschema:
Målvakter
Viktor Klintsten, Storvreta IBK
Måns Parsjö Tegnér, IBK Dalen

Utespelare
Tobias Gustafsson, Storvreta IBK
Robin Nilsberth, Storvreta IBK
Mattias Samuelsson, Storvreta IBK
Emil Johansson, IBF Falun
Rasmus Enström, IBF Falun
Alexander Galante Carlström, IBF Falun
Johannes Larsson, IBF Falun
Kim Nilsson, FBC Kalmarsund
Johan Samuelsson, Unihockey Tigers Langnau
Kasper Hedlund, Mullsjö AIS
Rasmus Sundstedt, HC Rychenberg
Jonas Svahn, IBK Dalen

Spelschema:
Sverige-USA, 28 juli 12.00
Sverige-Schweiz, 28 juli 20.00
Semifinal, 29 juli 14.30/17.00

Adam Troy 26/5-2017


Fyra från Storvreta IBK till World Games!

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/fyra-fran-storvreta-ibk-till-world-games__4521 Fri, 26 May 2017 06:37:15 GMT
Mattias Samuelsson: Allt går om man vill! http://www.storvretaibk.se/nyheter/mattias-samuelsson-allt-gar-om-man-vill__4519 Vad tycker du är viktigt för att bli en bra innebandyspelare?
─ Jag tycker det är viktigt att man har ett mål med sitt idrottande. Har man en målsättning så blir det enklare att träna hårt för att ta sig dit man vill. Sikta högt och lågt inget stoppa dig! Berättar Mattias Samuelsson.

Vad ska man förvänta sig när man har dig som tränare?
─ Man ska förvänta sig ett roligt pass där man får lära sig något. Tycker också det är viktigt att man vågar fråga oss instruktörer om man undrar något, allt för att få ut så mycket som möjligt av vårt Summercamp. 

Vad har du för roliga Storvreta Summercamp minnen?
─ Många såklart. Men det man kanske minns speciellt är att jag en gång i tiden var instruktör åt Albin Sjögren. Nu är det länge sen, men det är ändå häftigt att en spelare som en gång i tiden var deltagare på Storvreta Summercamp nu spelar i Storvreta IBK. Allt går om man vill!

Vad har du för hälsning till deltagarna?
─ Se till att vara utvilade för nu jäklar ska det tränas, avslutar han med ett skratt.

Sista anmälningsdag är 29 maj!

Läs mer och anmäl er här!

Adam Troy 24/5-2017


Mattias Samuelsson: Allt går om man vill!

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/mattias-samuelsson-allt-gar-om-man-vill__4519 Wed, 24 May 2017 10:26:15 GMT
Storvreta IBK skriver 2-års kontrakt med Rasbo-forwarden Michael Jansson http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-skriver-2-ars-kontrakt-med__4518 Michael Jansson är glad för fortsättningen med Storvreta IBK och ser fram emot nya spännande utmaningar:

─ Det skall bli jättekul att få fortsätta med SSL-utmaningen under de kommande två säsongerna och att få möjligheten att fortsätta utvecklas i en så stark tränings- och matchmiljö som Storvretas. Det skall bli kul att få komma närmare de etablerade Storvretakillarna som har tagit emot mig på ett jättebra sätt, uttalar Michael Jansson

─ Jag skall fortfarande jobba med det fysiska och bli starkare och jag skall utveckla min spelförståelse, så att jag kan hantera passningar i högre tempo. Sedan får jag fortsätta slipa på skottekniken och så i övrigt våga ta för mig, avslutar Michael Jansson.

Storvreta IBKs chefstränare Stefan Forsman är riktigt glad över nya kontraktet med Micke Jansson:

─ Det känns mycket bra med ett nytt avtal, som dessutom byggs upp på en ny dubbel licens, som kommer garantera Micke speltid. Det är viktigt för en ung kille, där SSL-belastningen stundtals kommer bli mycket tuff och formen kommer gå upp och ned. Han tog sig redan långt förra säsongen och skall nu upprepa och ta nya steg, säger Stefan Forsman och fortsätter

─ Micke Jansson är en mycket stor talang med ett fantastiskt bra huvud, han är en utpräglad målskytt och håller nu på att bygga upp sig fysisk. Han är orädd och kommer gå in i närkamperna. Vi måste vårda honom som den stora talangen han är, han blir en kommande storspelare och skall nu vänja sig vid tempot och att bli snabbare i besluten, avslutar Forsman.

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-skriver-2-ars-kontrakt-med__4518 Tue, 23 May 2017 14:44:31 GMT
Jacob Glas: Älska det man gör http://www.storvretaibk.se/nyheter/jacob-glas-alska-det-man-gor__4516 Vad tycker du är viktigt för att bli en bra innebandyspelare?
─ Att man alltid gör sitt allra bästa på träning och match och samtidigt älska det man gör, berättar Jacob Glas.

Vad ska man förvänta sig när man har dig som tränare?
─ Jag kommer försöka få in roliga övningar där man samtidigt utvecklar sig som innebandyspelare, fortsätter han.

Vad har du för roliga Storvreta Summercamp minnen?
─ Det här blir mitt första Storvreta Summercamp och jag hoppas kunna få med mig många roliga minnen därifrån, avslutar Jacob Glas.

Sista anmälningsdag är 29 maj!

Läs mer och anmäl er här!

Adam Troy 23/5-2017


Jacob Glas: Älska det man gör

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/jacob-glas-alska-det-man-gor__4516 Tue, 23 May 2017 10:00:57 GMT
Storvreta IBK skriver nytt 1-års kontrakt med forwarden Nicklas Paulsson http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-skriver-nytt-1-ars-kontrak__4515 24-årige Nicklas Paulsson är glad för nya kontraktet och ser fram emot att ta revansch med Storvreta IBK den kommande säsongen:

─ Jag är nöjd med nya kontraktet med Storvreta, det är i den klubben jag vill spela. Jag vill vara med och ta tillbaka guldet till Storvreta, jag är full av revanschlusta, säger Nicklas Paulsson och fortsätter

─ Mina ambitioner är att spela en betydande roll för laget och jag kommer försöka spela båda tufft och underhållande, så publiken kan förvänta sig ett och annat oväntat drag från mig, säger Paulsson.

Chefstränare Stefan Forsman är mycket glad för kontrakteringen av Nicklas Paulsson:

─ Nicklas är en irrationell spelare som bryter mönstret med sin fina teknik och sitt skott. Han har blivit mer slipad och kommer fortsätta utvecklas vad det gäller spelförståelsen, säger Stefan Forsman.

─ Förra säsongen blev hans poängbästa SSL-säsong och jag tror han kan göra ännu mer poäng. Jag ser honom användbar på flera positioner, såväl höger- som vänsterforward och även i centerpositionen. Han jobbar hårt såväl offensivt som defensivt och nu måste han bara försöka bli jämnare i sina prestationer och stärka upp sin fysik, avslutar Forsman.

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-skriver-nytt-1-ars-kontrak__4515 Mon, 22 May 2017 19:00:40 GMT
Albin Sjögren: Det trodde jag aldrig skulle hända http://www.storvretaibk.se/nyheter/albin-sjogren-det-trodde-jag-aldrig-skul__4514 Vad tycker du är viktigt för att bli en bra innebandyspelare?
– Det är ju något klyschigt man kommer dra till med. Men att våga misslyckas på innebandyplan, våga göra sköna grejer och ta mycket initiativ, lägga avgörande passningar och ta skott från dåliga vinklar och så vidare. Om du inte vågar kommer du aldrig att lyckas. Sen att träna stenhårt och alltid ge hundra procent jag tänker alltid att om jag inte är vän med klubban så kan man fan alltid kämpa, benen och inställningen är det aldrig fel på, berättar Albin Sjögren.

Vad ska man förvänta sig när man har dig som tränare?
– Man ska förvänta sig att ha roligt. Men lyssnar man inte så kan jag bli less. Så de barn som läser det här får gärna lyssna när jag håller i träningarna i sommar, fortsätter han.

Vad har du för roliga Storvreta Summercamp minnen?
– Roligaste minnet är när jag själv var en av barnen på Summercampen för cirka 10 år sedan. Jag hade Mattias Samuelsson och före detta Storvreta spelaren Kristoffer Svensson som ledare. Idag är jag otroligt bra vän med båda två. Det trodde jag aldrig skulle hända när jag var en av deltagarna.

Vad har du för hälsning till deltagarna?
– Som gammal nattvakt har jag en hälsning att lägg er i tid. Det är ingen lek att säga till 200 deltagare att gå och lägga sig, avslutar Albin Sjögren.

Sista anmälningsdag är 29 maj!

Läs mer och anmäl er här!

Summercamp_digital_ny.jpg

Adam Troy 22/5-2017


Albin Sjögren: Det trodde jag aldrig skulle hända

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/albin-sjogren-det-trodde-jag-aldrig-skul__4514 Mon, 22 May 2017 05:35:04 GMT
Emil Helmrich: Något man drömt om http://www.storvretaibk.se/nyheter/emil-helmrich-nagot-man-dromt-om__4513

Adam Troy 21/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/emil-helmrich-nagot-man-dromt-om__4513 Sun, 21 May 2017 07:46:02 GMT
Highlights från välgörenhetsmatchen! http://www.storvretaibk.se/nyheter/highlights-fran-valgorenhetsmatchen__4512

Adam Troy 20/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/highlights-fran-valgorenhetsmatchen__4512 Sat, 20 May 2017 20:50:02 GMT
Uddamålsförlust i välgörenhetsmatchen i Alunda http://www.storvretaibk.se/nyheter/uddamalsforlust-i-valgorenhetsmatchen-i-__4510 om efter fina kombinationer. Dryga åtta minuter in i andra kunde dessutom Sirius sätta dit 0-4. Men på kring en och en halv minut kunde Storvreta näta tre gånger. Först hittade Kristian Adolfsson in med ett backskott, assisterad av matchens lirare Niklas Winroth. Strax efter kunde Albin Sjögren sätta 2-4 och sen kom 3-4 av bara farten genom Winroth själv. Men med vassa forwarden Marcus Hellström på botbänken kunde Sirius utöka sin ledning genom lagkapten Johan Widh med blott sex sekunder kvar av andra perioden.
SIBKvsSiriusiAlunda_613.JPG
I periodpauserna bjöds det på intervjuer med båda lagets tränare framför en entusiastisk publik i Alunda. Innan matchen hade Friends föreläst kring mobbning och intäkterna från matchen kommer gå till utbildningar kring mobbning.

I den tredje var det dags igen för Sirius att näta bakom en välspelande Jacob Pettersson, 3-6 med tretton minuter kvar att spela. I slutminuterna kunde sen Emil Helmrich sätt sitt första mål för Storvreta IBK, 4-6, och sen kom också 5-6 när Sjögren hittade krysset bakom Sirius målvakt Tobias Steineck. Storvreta IBK tog ut målvakten i slutet och pressade på men kunde inte göra fler mål.
SIBKvsSiriusiAlunda_694.JPG
Förlust med 5-6 i en match där det viktigast ändå var syftet. Kampen mot mobbning går vidare och vi tackar ICA Alundahallen för ett riktigt bra arrangemang och publiken för ett härligt stöd.

Riktigt kul också att se de tre juniorerna som gjorde sin första match med Storvreta IBK:s SSL-lag. Andreas Weldemicael, Alexander Janols och Marcus Hellström gjorde alla tre riktigt bra insaters och kunde, med lite tur, fått med sig några mål från matchen.
SIBKvsSiriusiAlunda_853.jpg
Matchstatistik Storvreta IBK vs IK Sirius IBK 5-6
Period 1
03:12 Jakob Drews U2
11:49 0-1 Johan Elfving (Jakob Drews)
15:53 0-2 Johan Elfving (Henrik Malmgren)
16:14 0-3 Andreas Lundell (Filip Eriksson)
Period 2
08:06 0-4 Jakob Drews (Henrik Malmgren)
09:33 1-4 Kristian Adolfsson (Niklas Winroth)
10:30 2-4 Albin Sjögren (Emil Helmrich)
10:56 3-4 Niklas Winroth (Michael Jansson)
18:57 Marcus Hellström U2
19:54 3-5 Johan Widh (Jakob Drews)
Period 3
07:00 3-6 Erik Nilsson (Johan Strandberg)
16:27 Filip Eriksson U2
17:03 4-6 Emil Helmrich (Albin Sjögren)
17:53 5-6 Albin Sjögren (Niklas Winroth)

Storvreta IBK:s laguppställning
Viktor Klintsten (stod första perioden)
Jacob Pettersson (stod andra och tredje perioden)
Fredrik Lindholm
Albin Sjögren
Jacob Glas
Michael Jansson
Niklas Winroth
Andreas Weldemicael
Alexander Janols
Marcus Hellström
Jimmie Pettersson
Kristian Adolfsson
Mattias Samuelsson
Emil Helmrich

Adam Troy 20/5-2017


Uddamålsförlust i välgörenhetsmatchen i Alunda

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/uddamalsforlust-i-valgorenhetsmatchen-i-__4510 Sat, 20 May 2017 18:20:45 GMT
Stefan Forsman: Det är jätteviktigt! http://www.storvretaibk.se/nyheter/stefan-forsman-det-ar-jatteviktigt__4498 Läs mer inför matchen här och se intervjun nedan.


StorvretaSirius.jpg

Adam Troy 20/5-2017


Stefan Forsman: Det är jätteviktigt!

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/stefan-forsman-det-ar-jatteviktigt__4498 Sat, 20 May 2017 07:10:10 GMT
Viktor Klintsten: Kom till Eriksdalshallen och se de bästa lira http://www.storvretaibk.se/nyheter/viktor-klintsten-kom-till-eriksdalshalle__4497 Läs mer om All-Star Games i Eriksdalshallen och boka biljetter här.

– Det kommer bli kul. Rolig grej att dra ihop de bästa och latcha lite, berättar Viktor Klintsten.

Vad kommer du bidra med?
– Jag vet inte riktigt, konstaterar han med ett skratt. Har inte haft på mig utrustningen sen vi åkte ur, så vi får se hur det går.

Men du brukar vara ganska sevärd?
– Är det så? Jag försöker att alltid spela mitt spel så det kommer jag att fortsätta med.

Finns det någon du vill sätta stop för lite extra?
– Mika (Kohonen) såklart, avslöjar han med ett leende.

Har du någon hälsning till fansen?
–  Kom till Eriksdalshallen och se de bästa lira en rolig match, avslutar Viktor Klintsten.

Förutom match kommer det bjudas på en hel del annat med! Läs mer om All-Star Games i Eriksdalshallen och boka biljetter här.

Vill du bli tränad av Viktor Klintsten i sommar? Anmäl dig till till Storvreta IBK:s sommarläger!

Adam Troy 19/5-2017


Viktor Klintsten: Kom till Eriksdalshallen och se de bästa lira

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/viktor-klintsten-kom-till-eriksdalshalle__4497 Fri, 19 May 2017 15:44:56 GMT
Jacob Pettersson: Mitt mål är att kunna bidra med energi http://www.storvretaibk.se/nyheter/jacob-pettersson-mitt-mal-ar-att-kunna-b__4496

Adam Troy 18/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/jacob-pettersson-mitt-mal-ar-att-kunna-b__4496 Thu, 18 May 2017 18:42:28 GMT
Jesper Berggren: Glad och stolt http://www.storvretaibk.se/nyheter/jesper-berggren-glad-och-stolt__4495

Adam Troy 17/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/jesper-berggren-glad-och-stolt__4495 Wed, 17 May 2017 17:31:30 GMT
Storvreta IBK förlänger med backveteranen och mesta Storvretaspelaren genom tiderna, Jesper Berggren http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-forlanger-med-backveterane__4494 Jesper Berggren är glad för nya kontraktet och ser fram emot en ny säsong med Storvreta IBK:

– Jag känner att jag fick mycket förtroende förra säsongen, spel i PP och förstafemman gjorde att mitt självförtroende ökade och det gjorde att jag presterade mitt bästa spel på många säsonger, säger Jesper Berggren och fortsätter

– Jag är i bra form, är skadefri och har hittat rätt i träning och förberedelse. Jag vill följa upp min förra säsong med en ännu bättre som hjälper Storvreta att återta bucklan, avslutar Berggren

Storvreta IBK s chefstränare Stefan Forsman är väldigt glad över kontraktsförlängningen med Jesper Berggren:

– Med Jesper på plats i ännu en säsong får vi erfarenheten och klokheten in i truppen. Jesper gjorde en fantastisk bra säsong, han var jämn och bra hela vägen, säger Stefan Forsman och fortsätter

– Med kontrakteringen av Jesper har Storvreta den starkaste backbesättningen på många år och för Jespers del gäller det att bidra med uppläggning av smarta strategier och tillföra fortsatt trygghet och stabilitet i laget.

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-forlanger-med-backveterane__4494 Wed, 17 May 2017 16:28:52 GMT
Storvreta IBK skriver kontrakt med talangfulla målvakten Jacob Pettersson http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-skriver-kontrakt-med-talan__4493 Jacob Pettersson ser fram emot att vakta målet i Storvreta IBK:

– Storvreta IBK har ett lag, som kommer ge mig många möjligheter och utrymme att utvecklas. Viktor Klintsten kommer med all sin erfarenhet att bli en riktig bra mentor för mig och kvaliteten på träningarna med alla landslagsspelare kommer utmana mig och tvinga fram det bästa, säger Jacob Pettersson.

– Jag hade sedan förra säsongen som målsättning att ta mig till SSL och nu är jag där! I år skall jag växa som spelare och kunna etablera mig i SSL. Först och främst skall jag på bänken bidra med en mängd positiv energi till både laget och Klintsten, avslutar Pettersson.

Storvreta IBKs chefstränare Stefan Forsman är jättenöjd med kontrakteringen av Jacob Pettersson som lagets andramålvakt bakom Viktor Klintsten:

– Jacob Pettersson är en jättetalang, han är framgångshungrig och med sin härliga energi kommer han anta utmaningen att etablera sig som SSL-målvakt säger chefstränare Stefan Forsman och fortsätter

– Han har huvudet och spelsinnet och är målvaktsteknisk skicklig. Han behöver bygga på sig rent fysisk, vilket han kommer göra i vår träningsmiljö. Vi kommer lägga en utvecklingsplan för Jacob vad det gäller såväl träningar som matchning, avslutar chefstränare Forsman.

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-skriver-kontrakt-med-talan__4493 Tue, 16 May 2017 19:09:26 GMT
Välgörenhetsmatch mot Sirius i Alunda! http://www.storvretaibk.se/nyheter/valgorenhetsmatch-mot-sirius-i-alunda__4490 Biljetter till matchen går att köpa på Ica Alundahallen men även på plats i Olandshallen om det finns biljetter kvar. Biljetterna kostar vuxen 100:- ungdom (10-16 år) 50:- och barn 20:-.

Intäkterna kommer att gå till att erbjuda Friends utbildningar i Alunda som bland annat syftar till att ge ledare och vårdnadshavare kunskap och inspiration samt att ta fram konkreta åtgärder i det förebyggande arbetet mot kränkningar och utanförskap.

Det kommer också finnas en utbildning där vårdnadshavarna bland annat tillsammans får arbeta med att skapa ett ramverk för hur de tillsammans med barn och skola kan bidra till ett schysstare klimat på nätet.

StorvretaSirius.jpg

Adam Troy 15/4-2017


Välgörenhetsmatch mot Sirius i Alunda!

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/valgorenhetsmatch-mot-sirius-i-alunda__4490 Mon, 15 May 2017 20:20:50 GMT
Fredrik Lindholm: Hoppas på mycket innebandysurr http://www.storvretaibk.se/nyheter/fredrik-lindholm-hoppas-pa-mycket-inneba__4489 Vad tycker du är viktigt för att bli en bra innebandyspelare?
– Det är viktigt att man tycker att det är kul att spela och vill utvecklas. Det skadar inte att vara en ödmjuk vinnarskalle heller. Allt går om man bara vill det tillräckligt mycket.

Vad ska man förvänta sig när man har dig som tränare?
– Det går inte att komma på mina träningar och lalla runt. När man är på mina träningar är man där för att utvecklas. Det blir seriöst, tufft och kul, avslöjar Fredrik Lindholm.

Vad har du för roliga Storvreta Summercamp minnen?
– Oj, det finns en del. Men det som återkommer varje år är rundpingisen där alla får vara med. Det brukar vara en höjdpunkt för många när träningarna är över för dagen! Man får gärna utmana mig då jag fortfarande är obesegrad!

Vad har du för hälsning till deltagarna?
– Det ska bli kul att träna er och hjälpa er att utvecklas till nästa generations elitspelare. Hoppas på mycket innebandysurr och skönt häng på kvällarna, avslutar Fredrik Lindholm.

Sista anmälningsdag är 29 maj!

Läs mer och anmäl er här!

Adam Troy 15/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/fredrik-lindholm-hoppas-pa-mycket-inneba__4489 Mon, 15 May 2017 09:57:05 GMT
Tobias Gustafsson: Strävar alltid efter att bli bättre http://www.storvretaibk.se/nyheter/tobias-gustafsson-stravar-alltid-efter-a__4487

Adam Troy 14/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/tobias-gustafsson-stravar-alltid-efter-a__4487 Sun, 14 May 2017 20:56:26 GMT
Storvreta IBK skriver kontrakt med landslagsbacken Tobias Gustafsson från Linköping IBK http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-skriver-kontrakt-med-lands__4486 Även om Tobias Gustafsson har ett år kvar på kontraktet med Linköping, så har klubbarna nu kommit överens om en övergång, således att Tobias Gustafsson får möjlighet att lämna Linköping innan kontraktsavslut för att nu fortsätta sin karriär i Storvreta IBK. Tobias Gustafsson och Storvreta IBK har kommit överens om ett 3-års kontrakt.

Tobias Gustafsson är glad för kontraktet och ser fram emot karriärflytten till Storvreta IBK:

 – Jag är väldigt glad över, att klubbarna har kommit överens och möjliggör en flytt för mig redan i år. Storvreta är en professionell klubb med enorm kapacitet, som kommer kunna ge mig förutsättningarna till att ta nästa steg i min innebandykarriär, säger Tobias Gustafsson och fortsätter

– Jag kommer bidra med framförallt min snabbhet och spelförståelse men hoppas också kunna smitta av mig med min inställning och strävan efter att hela tiden försöka bli bättre. Jag har som ambition att utveckla min offensiv och bli en mer komplett spelare. Sen vill jag såklart vara med på resan att ta tillbaka guldet till Uppsala, avslutar Tobias Gustafsson

Storvreta IBKs chefstränare Stefan Forsman är mycket nöjd med kontrakteringen av landslagsbacken Gustafsson:

– Tobias Gustafsson är en klassvärvning. Vi får en modern back, som spelar med fart, som har ett riktigt bra skott och som är mycket stark såväl defensivt som offensivt. Han är mycket duktig en mot en både med och utan boll, säger chefstränare Stefan Forsman och fortsätter

– Tobias är perfekt för Storvreta IBKs framtidsbygge. Han är i sin bästa ålder, han är redan en rutinerad landslagsspelare och jag ser att han med sitt spel kan komma leda vårt lag, avslutar Forsman.

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/storvreta-ibk-skriver-kontrakt-med-lands__4486 Sun, 14 May 2017 20:44:52 GMT
Niklas Winroth: Kommer bli roliga träningar! http://www.storvretaibk.se/nyheter/niklas-winroth-kommer-bli-roliga-traning__4480 Vad tycker du är viktigt för att bli en bra innebandyspelare?
– Det viktigaste för mig är att man har rätt inställning och att man är en god lagkamrat, berättar Niklas Winroth.

Vad ska man förvänta sig när man har dig som tränare?
– Att det kommer bli roliga träningar, sommarlägret handlar om att ha roligt så det kommer jag ha som inslag, samtidigt som vi tränar på innebandy såklart.

Vad har du för roliga Storvreta Summercamp minnen?
– När Staffan Jacobson råkade spilla kaffe på sig själv klockan 07.15 innan en träning.

Vad har du för hälsning till deltagarna?
– Kom laddade så kommer det bli ett grymt läger! Avslutar Niklas Winroth.

Läs mer och anmäl er till lägret här. Sista anmälan 29 maj!
Summercamp_digital_ny.jpg

Adam Troy 12/5-2017


Niklas Winroth: Kommer bli roliga träningar!

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/niklas-winroth-kommer-bli-roliga-traning__4480 Fri, 12 May 2017 08:03:30 GMT
Thorengruppen borta - Örebro hemma! http://www.storvretaibk.se/nyheter/thorengruppen-borta--orebro-hemma__4478 Den första matchen för Storvreta IBK i SSL 17/18 blir uppe i Umeå mot Team Thorengruppen men sen är det dags för hemmapremiär i IFU Arena mot nykomlingarna från Örebro.

Bortamatchen lär vara 23 eller 24 september och hemmapremiären mellan 26 och 28 september men detta kan komma att ändras. Exakta datum och tider kommer framöver.

Du kan se SSL omgångarna för 17/18 här.

Adam Troy 10/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/thorengruppen-borta--orebro-hemma__4478 Wed, 10 May 2017 06:52:10 GMT
Victor Andersson: Det kryper i kroppen http://www.storvretaibk.se/nyheter/victor-andersson-det-kryper-i-kroppen__4477

Adam Troy 9/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/victor-andersson-det-kryper-i-kroppen__4477 Tue, 09 May 2017 10:06:23 GMT
Michael Jansson: Sörja lite med grabbarna http://www.storvretaibk.se/nyheter/michael-jansson-sorja-lite-med-grabbarna__4476

Adam Troy 8/5-2017

]]>
adam@storvretaibk.se (Adam) http://www.storvretaibk.se/nyheter/michael-jansson-sorja-lite-med-grabbarna__4476 Mon, 08 May 2017 06:03:11 GMT